خبر

    برنامه تلویزیونی کتابفروشی قلم

    برنامه تلویزیونی «کتابفروشی قلم» از امروز به مدت 11 روز از شبکه افق پخش می‌شود. این برنامه به واکاوی چالش‌های صنعت نشر، از جمله ممیزی کتاب، پخته‌خواری و خودکفایی کاغذ می‌پردازد و میزبان چهره‌های مطرح فرهنگی و نشر خواهد بود.

    به گزارش پاتوق کتاب فردا و به نقل از خبرگزاری فارس ـ سینما: برنامه تلویزیونی «کتابفروشی قلم» از 9 اردیبهشت ساعت 17:30 از شبکه افق روی آنتن رفته است. این برنامه با اجرای محمدمهدی شیخ‌صراف به مدت 11 روز پخش خواهد شد و به بررسی موضوعات مهم و کمتر رسانه‌ای‌شده صنعت نشر می‌پردازد. 

    برنامه تلویزیونی کتابفروشی قلم

    هدف از تولید این برنامه، علاوه بر ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی، ارائه تصویری دقیق‌تر از لایه‌های زیرین صنعت نشر و چالش‌های آن است. «کتابفروشی قلم» تلاش می‌کند تا زوایای پنهان حوزه کتاب را واکاوی کند و مخاطبان را با مسائل اساسی این صنعت آشنا سازد؛ مسائلی که تاکنون کمتر مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته بود.

    این برنامه فرصتی است برای فعالان حوزه نشر تا دغدغه‌ها و مطالبات خود را مطرح کنند و در فضایی تخصصی به نقد و بررسی وضعیت کنونی این صنعت بپردازند.

    واکاوی صنعت نشر

    در این برنامه برای اولین بار به سراغ موضوعاتی چون چرا ممیزی؟، چرایی و چگونگی ممیزی، خودکفایی کاغذ به کجا رسید؟، ترجمه و تالیف؛ تقابل یا تکامل، کتاب های ما را چه کسانی می‌خوانند؟ و .... پرداخته شود.

    مهمانان برنامه تلوزیونی کتابفروشی قلم

    مهمانان این برنامه هم یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزارت ارشاد در دولت سیزدهم، احمد شاکری نویسنده و منتقد ادبی، محمدعلی مرادیان مدیر سابق اداره کتاب وزارت ارشاد، فرزانه فخریان نویسنده و فعال حوزه نشر بین‌الملل، محمدصادق علیزاده روزنامه‌نگار و نویسنده، علیرضا سبحانی‌نسب مدیر نشر جمال، محمد الله یاری مدیر بنیاد رودکی و ... به روی آنتن می‌رود و تا روزهای ابتدایی نمایشگاه کتاب تهران پخش خواهد شد. برنامه کتابفروشی قلم با همکاری انجمن کتابفروشان خوشه و شبکه افق تولید شده است.

    برای ارسال دیدگاه لازم است وارد شده یا ثبت‌نام کنید

    ورود یا ثبت‌نام